Termeni si Conditii

Aceste Condiții Generale, care includ prin această referință toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul https://www.integrity-investigations.ro constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului https://www.integrity-investigations.ro/ (așa cum este definit mai jos)

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, trebuie să opriți imediat utilizarea acestui site Web.

Cine suntem noi?

Integrity-Investigations deține și operează o platformă și un serviciu de programare cu acces liber.
Acești termeni și condiții acoperă orice utilizare a site-ului web deținut de Integrity-Investigations, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu. Când utilizați www.Integrity-Investigations.ro în conformitate cu aceste condiții, aveți dreptul să utilizați funcțiile disponibile, cu excepția acelor facilități unde accesul este restricționat sau condiționat.
Trebuie să respectați toate drepturile de autor și anunțurile similare!
În calitate de proprietar / administrator al site-ului www.Integrity-Investigations.ro, ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

Integrity-Investigations se supune respectării legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor și să aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protecție a datelor recunoscute.
Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale www.Integrity-Investigations.ro și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.
În particular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către Integrity-Investigations și contractorii săi, precum și cu datele deținute de Integrity-Investigations în afara României și a Uniunii Europene.

Proprietatea site-ului web și a conținutului

Conținutul site-ului Integrity-Investigations  ( www.Integrity-Investigations.ro ) este proprietatea Integrity-Investigations.
Integrity-Investigations garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.Integrity-Investigations.ro, în interes personal și de informare și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Integrity-Investigations fără acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Integrity-Investigations sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.
Integrity-Investigations este proprietarul site-ului său web (www.Integrity-Investigations.ro), al software-ului care constituie aceste site-uri web și al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală din aceste bunuri.

Licențe acordate de autori și de alți contribuitori

Reproducerea integrală sau parțială a unui articol este condiționată de respectarea practicilor academice de atribuire obișnuite, care trebuie respectate cu strictețe în plus față de cerințele CC-BY.
Licența CC-BY nu vă dă dreptul să reproduceți sau să publicați conținut de pe www.Integrity-Investigations.ro în orice forum ( online sau nu ) care susține orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Vă angajați să eliminați orice astfel de conținut din orice astfel de forum imediat, la cererea Integrity-Investigations în cazul în care conținutul a fost postat de către sau pentru tine.
De asemenea, este posibil să nu reproduceți niciun conținut de pe site-urile noastre pentru a denigra Integrity-Investigations
Sunteți de acord că oricine vizitează site-urile Integrity-Investigations poate copia și re-posta conținutul dvs. în mod liber, fără permisiune și fără nici o taxă, sub rezerva doar cerințelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele terților.

Disponibilitate; Viruși și atacuri; Bugs și erori

Integrity-Investigations nu promite că siteul sau funcționalitatea acestuia, nici alte aplicații, widget-uri sau alte modalități de accesare a serviciilor Web Center Web S.R.L. vor fi disponibile cu uptime de 100%. Site-ul web poate să nu fie disponibil pentru întreținere sau upgrade-uri, pentru care Web Center Web S.R.L. va încerca să ofere o notificare rezonabilă, și poate suferi căderi neașteptate. Ne străduim să evităm erorile prin întreținerea activă, dar nu garantăm că site-ul web va fi fără erori.
Disponibilitatea constantă sau pe termen lung a diferitelor facilități și servicii furnizate de Web Center Web S.R.L. nu este garantată. Serviciile pot fi actualizate, îmbunătățite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea oricărui serviciu sau funcționalitate.
Web Center Web S.R.L. va folosi instrumentele adecvate pentru a încerca să minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garantează faptul că site-ul sau legăturile postate de utilizatori vor fi libere de viruși de la terți și de alte programe software terță parte.

Proprietate și drepturi

Integrity-Investigations este, de asemenea, singurul deținător sau licențiat al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală în software-ul care constituie site-ul său web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web www.Integrity-Investigations.ro este limitată la utilizarea site-ului respectiv în scopuri legale în România respectarea acestor condiții și a oricăror alte condiții sau reguli puse în aplicare de Integrity-Investigations. Toate drepturile asupra oricăror materiale de autor care aparțin Integrity-Investigations sunt rezervate.

Acces Mobil

Când accesați site-urile web Integrity-Investigations prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveți în vedere faptul că furnizorul dvs. poate să se taxeze pentru utilizarea datelor.
Încălcarea drepturilor dvs.
Credem în respectarea drepturilor acordate prin lege și a celor acceptate în mediul academic. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@Integrity-Investigations

Modificarea condițiilor

Aceste Condiții și alte condiții și reguli ale www.Integrity-Investigations.ro vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate în maniera ( modalitățile ) care apar cel mai adecvat pentru Integrity-Investigations. Modificările au efect asupra faptului că această comunicare vă este pusă la dispoziție, indiferent dacă sunteți sau nu autentificată pentru a primi informațiile.