Securitate Cibernetica

Management Baze de Date

Petreceți mai puțin timp gestionând mediul dvs. de date și mai mult timp construind o afacere de succes. Vă ajutăm să simplificați lucrul cu această tehnologie complexă și să asigurați o performanță optimă bazelor de date care compun infrastructura companiei. Deblocați întregul potențial existent al structurilor IT.

Management Acces & Identitate

Ecosistemul proceselor de Management al Accesului şi Identităţii (IAM) este vast şi suficient de complex pentru a acoperi diverse domenii de la guvernanţa accesului până la autentificare cu conturi privilegiate, federalizarea identităţii (“federation”), gestionarea datelor nestructurate, securitate contextuală şi aşa mai departe

Protectia Datelor

Autoritatea are ca principal obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Acest drept are un conţinut complex, de mare importanţă pentru libertate.

Management Spatiu Utilizator

Solutii eficiente pentru crearea unui spatiu de lucru sigur pentru toti utilizatorii pe toate dispozitivile de natura tehnologica. Acum spatiul online de lucru este devenit un birou virtual la care este nevoie de o conexiune stabila si un sistem IT viabil si cam sigur pentru a lucra eficient si productiv.

Monitorizare Performanta

Este o tehnologie importantă care asigură că programele de aplicații pentru computer funcționează conform așteptărilor. Scopul final al monitorizării performanței este de a oferi utilizatorilor finali o experiență de calitate a utilizatorului final.Pe scurt, performanta aplicației are ca scop înțelegerea „de ce” pentru orice problemă.

Management Server Windows

Dezvoltarea unei afaceri depinde de capacitatea companiilor de a le oferi angajaților instrumentele de care au nevoie pentru a lucra și a colabora în mod eficient indiferent unde s-ar afla. Însă, dincolo de productivitate, companiile trebuie să se asigure că nu pun în pericol datele de business sau informațiile clienților.

Esti interesat de aceste servicii?