Resurse Umane

Verificare CV

Pentru ca afacerea ta să se dezvolte, ai nevoie de oameni capabili, responsabili și eficienți. Atunci când faci o angajare este necesar să știi sigur că informațiile din CV sunt probate și de fapte reale, iar acest lucru îl poți afla cu ajutorul echipei echipe noastre Integrity-Investigations.

Investigarea Moralitatii

Pentru a putea lua o decizie în deplină cunoștință de cauză, pentru a ști care este calea de urmat în relație, nu trebuie să existe niciun fel de dubiu. Finalizarea investigației va avea ca rezultat un raport complet ce va include toate datele colectate cu privire la caz care vor scoate la iveală situația reală.

Investigarea Inscrisurilor

Reputatia cladita a companiilor nu se bazeaza doar cum este perceputa de catre clientii sai. Reputatia depinde foarte mult de modul prin care aceasta se prezinta si in fata unei evaluari externe sau a unui potentia client. Daca sunt motive de suspiciune legata de modul in care legislatia este intocmita si depusa documentatia.

Examinare Poligraf

In scopul realizarii unei examinari poligraf cu un grad mare de acuratețe, un rol deosebit revine psihologului și capacității sale de a adapta examinarea în raport cu structura de personalitate a subiectului. În cadrul cabinetului beneficiați de consultanță personalizată pentru rezolvarea  unor conflicte de natură familială.

Supraveghere Operativa

Serviciile de supraveghere operativa pot fi uneori cea mai buna optiune atunci cand aveti nevoie sa determinati care sunt activitatile pe care le desfasoara o persoana. Supravegherea operativa se poate derula pe o perioada scurta de timp  sau pe perioade mai lungi (zile, saptamani) depinzand de circumstantele fiecarui caz.

Esti interesat de aceste servicii?