Persoane Fizice

Investigare Persoane

Nu este un fapt rar intalnit ca persoanele care datoreaza bani sa dispara cu intentia de a nu mai efectua plata datoriei asumate. Aceste persoane disparute incearca adeseori fie sa ascunda unde traiesc utilizand nume false,  fie nu se inregistreaza  la nici un serviciu public acolo unde locuiesc.

Localizare Persoane Disparute

Dispunem de investigatori si detectivi particulari profesionisti, capabili de a gasi cu succes persoanele disparute in circumstante si cu informatii minime care  in mod normal nu ar fi posibile. Investigatorii nostri privati vor incerca intotdeauna sa va asiste in cele mai dificile cazuri unde alti agenti nu ar putea sa ajute. 

Monitorizare Comportament Minori

Toate investigatiile privind cautarea unei persoane si supravegherile operative executate asupra persoanelor, sunt efectuate in mod discret de catre investigatori privati/detectivi particulari. La finalul fiecarei operatiuni, vom furniza un raport complet de investigatii privind cautarile si persoanele minore monitorizate.

Obtinere Probe

In vederea obtinerii de probe in cazurile pe care le reprezentam,  de la inceputul unui caz si pana la finalul sau, detectivul privat al Integrity Investigations va obtine informatii cruciale pentru succesul dumneavoastra in sala de judecata sau in viata de cuplu. Ne ocupam de toate aspectele legate de investigatiile necesare clientului.

Esti interesat de aceste servicii?