Investigatii Companii

Antifrauda

Cercetam colectarea de dovezi privind o fraudă ce a avut loc sau care s-ar putea desfășura. Serviciul de investigare antifraudă are ca scop final identificarea elementelor care au condus la fraudă, depistarea şi ameliorarea efectelor fraudei produse. Frauda este un act de rea-credință urmarind o frauda in companii.

Verificarea Antencedentelor

O verificare a antecedentelor unor companii vă poate scăpa de grija privind conlucrarea cu furnizori / colaboratori / investitori neserioși. Detectivii noștri particulari vă pot oferi informații relevante despre cei pe care îi doriți aproape. Veți putea ulterior să luați decizii pe baza informațiilor primite de la noi.

Contabilitate Judiciara

Serviciul de expertiză judiciară vizează examinarea unor fapte și situații economice și financiare pentru obiectivele stabilite de organul judiciar. Expertiza judiciară înseamnă interpretarea datelor în evidența contabilă și furnizarea de opinii cu privire la problemele investigate pe baza legilor și actelor normative.

Obtinere Informatii

Detectivii particulari Integrity Investigations,  ofera sprijin tuturor persoanelor care au nevoie de o  informatie la un moment dat in viata, astfel incat sa gasesasca raspunsuri si solutii optime la intrebarile pe care si le pun. Indiferent ca este vorba despre verificarea angajatilor sau cereri din partea companiilor in diferite circumstante.

Masuri Anti-Interceptare

Cu zile intregi petrecute intre peretii casei, ne expunem unor factori care ne pot vulnerabiliza confortul psihologic. A te simti in siguranta, in propriul apartament, este o conditie de baza pentru a trece cu bine de provocarile izolarii sociale. Printr-un mic sistem pentru companii , musafirii nepoftiti pot fi tinuti la distanta.

Esti interesat de aceste servicii?